BASIN- YAYIN VE EDEBİYAT DÜNYASINDAN FİLİSTİN VE DOĞU TÜRKİSTAN HAKKINDA ORTAK BİLDİRİ

 

 

MBA Yayın Gurubu ve La'edri Edebiyat Kulübü öncülüğünde bir araya gelen basın, yayın ve edebiyat dünyası Filistin / Doğu Türkistan hadiselerine yönelik olarak ortak bir bildiri yayınladı.

BİLDİRİ METNİ:
Bizler basın- yayın ve edebiyat dünyasındaki fanzin, mecmua, gazete ve oluşumlar olarak işgalci Çin ve İsrail'in, Filistin ve Doğu Türkistan topraklarında uyguladığı katliamı/soykırımı kınıyor, lanetliyor ve protesto ediyoruz.
Her zaman zulmün karşısında, hakkın ve hakikatin yanında olacağız. Bu süreçte elimizden geldiğince ABD, Çin ve İsrail mallarını/filmlerini/oyunlarını boykot edecek, Filistinli ve Uygur kardeşlerimizin yanında olacağız. Tüm halkımızı da hakkın safında yer almaya ve desteğe davet ediyoruz.
 
KATILIMCILAR:
Aslan Fanzin, Birecik Medrese-i Yusufiye Topluluğu, Dünya Fanzin, La’edri edebiyat kulübü, laedriedebiyat.com, MBA Yayın Gurubu, Sayfasayfa Sosyal Medya Dergisi, Be Fanzin, Çap Medya Gurubu, Çin İle Mücadele Hareketi, Ehl-i Suffe Gençlik, Genç Fikir İvriz Dergisi, Hacettepe Genç Liderler Topluluğu, İz Bırakan Kalemler Topluluğu, Karaman Sanat Sayfası, Kudüs ve Sen Hareketi, Mahiyet Mecmua, Mavi Ay Dergisi, Mesele Fanzin, Mutena Dergisi, Nizip’in Sesi Gazetesi, Suffe Fanzin, Tahayyül Dergi, Üç Tuğ Medya


REKLAM ALANI